Når motivationen er væk..

Træning med Lineslivstil

Lineslivstil

I onsdags var jeg som sagt henne i Sporting Healt Club og træne med den skønne Line  – Line mødte jeg sidste år på Marbella Fitness Camp og så hvor sej hun er. Til daglig er hun personligtræner og kostvejleder og jeg var derfor oppe og have en time med hende, mest af alt for at min træningsmakker,  Katrine, og jeg kunne have en sjov og anderledes træning.

Line er super motiverende og hun er virkelig dygtig til sit job, og samtidig kan man også få træning til fornuftige priser. Især hvis man er interesseret i gruppetræning eller måske bare vil være to veninder der træner sammen. Tag et kig på hendes priser her – Line kan varmt anbefales.

I vores træning blev jeg lidt udfordret ved en shoulder press øvelse, hvor vi have 8 kg hængende(i elastikker) på hver side af en træ stang/pind. Det var ikke fordi at det var specielt tungt, men man blev udfordret rigtig meget fordi det var så ustabilt og det syrede lige pludseligt rigtig godt til i arme og skuldre. Jeg elsker når man træner med andre som kan vise en nogle nye øvelser, som udfordre din krop på en helt anden måde end den er van til. Det er så fedt når man lærer noget nyt om kroppen og hvad teknikken egentlig betyder for øvelsen.

Jeg siger tak for en god træning og lækker brunch med både Line og Katrine, det var en hyggelig formiddag 🙂

Det er blevet søndag og dagen startede ud med en løbetur på 6 km, efterfuldt af min elskede choko-grød og et afsnit House of Cards.

Nu skal jeg så lige have skrevet min kvote 2 ansøgning færdig og så skal jeg til min nieces fødselsdag, mmh det bliver lækkert 😀

God søndag allesammen 🙂

 

Morgenmad - HOC

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når motivationen er væk..