Quinoa grød

Quinoa bircher

 

Da jeg var i Australien spiste jeg en del bircher müesli, som normalt er lavet på havregryn. Normalt bløder man havregryn op i juice og nogle gang mælk, over natten, og så blander man det med yoghurt, frugter og nødder om morgenen. Det giver en lækker grød lignende konsistens, men alligevel helt anderleders fra den normale havregrød.

Jeg smagte på et tidspunkt også en version med quinoa og var helt vild med det, jeg har derfor begivet mig ud i at lave en quinoa bircher.

 

Der er en lidt flere kcal i denne ret end min normale havregrød, men her til morgen tog jeg en løbetur inden morgenmaden og havde derfor også godt af lidt mere at spise. Samtidig ved jeg aldrig rigtig hvornår jeg får pause på arbejdet og der kan derfor gå lidt for mange timer inden jeg får mad igen, så nogle gange er det godt med en stor og nærende morgenmad.

 

 

Quinoa Bircher (ca. 4 personer)

 

 

Når grøden er kold blander du den med yoghurt, brug til du synes at det passer med konsistensen, så den ikke er for flydende. Jeg brugte ca. 2,5 dl.

Du kan lade blandingen stå i køleskabet natten over, så den sætter sig lidt mere, men den kan også sagtens spises med det samme.

Bland nødder og frisk frugt i blandingen om morgenen, eller top med bær og min hjemmelavet granola. Det handler bare om at finde noget man kan lide.

 

God aften 🙂

IMG_3747

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quinoa grød